Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

YÜREĞİR'DE YEŞİL ALANLAR HIZLA ÇOĞALIYOR

YÜREĞİR

YÜREĞİR'DE YEŞİL ALANLAR HIZLA ÇOĞALIYOR

YÜREGIR'DE YESIL ALANLAR HIZLA ÇOGALIYOR

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir'de yesil alanlari, çocuk parklarini ve dinlenme alanlarini hizla çogaltiyor. Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri ilçede bulunan parklarin ve yesil alanlarin bakimlari ile iyilestirme çalismalarini aksatmadan yaparken yeni parklar ve yesil alanlar ilçeye kazandiriliyor. 19 Mayis Mahallesi'ne çocuk oyun alani ve dinlenme alani yapilirken Akdeniz Mahallesi'ne çocuk oyun alani, vatandaslarin spor yapmalari için fitness alani ve dinlenme alani yapildi. Yesilbaglar Mahallesi'ne ise çocuk oyun alani, fitness alani ve dinlenme alani yapildi.

Yakapinar Mahallesi'ne yapilan çocuk oyun alani ve dinlenme alanina ise Baris Pinari Harekat alani Rasulayn Bölgesinde YPG/PKK'li teröristler tarafindan yapilan hain saldirida sehit düsen Piyade Uzman Çavus Erdogan Türkel'in adi verilerek sehidin adi ölümsüzlestirildi. Park içerisinde çocuk oyun alanlari ve dinlenme alani mevcut. Vatandaslarin dinlemesi için ilçeye yeni yesil alanlar ve parklar kazandirmaya devam edeceklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 'Dogru planlama ve yönetimle çevreye duyarli, yasayanlarin memnun, görenlerin yasamak istedigi bir Yüregir için çalisiyoruz.' dedi.

Yüregir Belediyesi sorumluluk alaninda bulunan parklarda bozulan oyun alanlari, yesil alanlar, oturma banklari, kaldirim taslari, park içerisindeki yollar ve yürüyüs parkurlarinin bakim ve onarimlarini düzenli bir sekilde yapildigini belirten Baskan Kocaispir ''Ekiplerimiz vatandaslarimizin dinlenecegi alanlari ve çocuklarimizin oyun alanlarini düzenli sekilde bakim onarimini gerçeklestiriyorlar. Bunun yani sira Yüregir'imize yeni yesil alanlar, çocuk parklari ve dinlenme alanlari kazandirmaya devam edecegiz.'' diyerek uygun alanlara yeni parklar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

SEHIDIMIZIN ADINI YASATIYORUZ

Yakapinar Mahallesi'ne yapilan çocuk oyun alani ve dinlenme alanina ise Baris Pinari Harekat alani Rasulayn Bölgesinde YPG/PKK'li teröristler tarafindan yapilan hain saldirida sehit düsen Piyade Uzman Çavus Erdogan Türkel'in adinin verildigini belirten Baskan Kocaispir ''Vatani için gözünü kirpmadan sahadete yürüyen yigitlerimiz için ne yapsak azdir. Vatanimizin bölünmez bütünlügü, milletimizin huzuru ve güveni için canlarini feda eden tüm sehitlerimizi minnetle ve sükranla aniyoruz. Sehidimizin adi artik parkimizda yasayacaktir.'' dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı