Bugün, 2 Ağustos 2025 Cumartesi
Adana’da kardeşlerin öldürüldüğü olayda ölü sayısı 3’e yükseldi
Adana’da iki kardeşin öldürüldüğü silahlı kavgada yaralanan bir kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda ölü sayısı 3’e yükseldi.
Tarih: 16.01.2025 17:22
Güncelleme: 16.01.2025 17:22

 

Olay, saat 04.00 sıralarında Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde meydana gelmişti. İddiaya göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma çıkmış, tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında bir grubun içinde yer alan Serdar ile Umut Akipa ve Ferhat Ay tabancayla vurulmuştu. 

Kardeşlerden Umut Akipa olay yerinde ölmüş diğer yaralılar hastaneye kaldırılmıştı. Serdar Akipa da hastanede gece hayatını kaybetmişti. Diğer yaralı Ferhat Ay ise bugün kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akipa kardeşlerin ve Ferhat Ay’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


 

  • Cumartesi 34.1 ° / 25.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.1 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 33.9 ° / 23.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı