Bugün, 2 Ağustos 2025 Cumartesi
Adana’da polis ekipleri “Cono aşireti” olarak bilinen şahısların yaşadığı mahalleye baskın yaptı.
Adana’da polis ekipleri “Cono aşireti” olarak bilinen şahısların yaşadığı mahalleye baskın yaptı.
Asayiş
Tarih: 9.08.2023 10:14
Güncelleme: 9.08.2023 10:14


 

Adana’da polis ekipleri “Cono aşireti” olarak bilinen şahısların yaşadığı mahalleye baskın yaptı. Adreslerde yapılan aramalarda tarihi eser niteliğinde 540 sikke, ruhsatsız tabanca ile 3 pompalı tüfek, silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. 500 polisin katıldığı baskın film sahnelerine aratmazken o anlar dron kamerası ile kayda alındı.

Güvenlik güçlerinin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmenden devam ediyor. Bu kapsamda Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.

Adana Masası’nın edindiği bilgiye göre; Ekipler, Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’ndeki “Cono aşireti” olarak bilinen şahısların yaşadığı sokaklara şafak vakti baskın yaptı.

 

 

 


 

  • Cumartesi 34.1 ° / 25.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.1 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 33.9 ° / 23.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı