Bugün, 18 Kasım 2025 Salı
Ceyhan Kent Konseyi Başkanı İsmail Övet'ten Aksagaz Yetkililerine Eleştiri
Ceyhan Kent Konseyi Başkanı İsmail Övet, 6 Şubat depreminden sonra yıkılan Aksagaz şubesinin yeni yerine taşınmadan mobil hizmet vermeye devam etmesi nedeniyle Aksagaz yetkililerini sert bir şekilde eleştirdi.
Tarih: 5.03.2025 10:36
Güncelleme: 5.03.2025 10:36

 

 Övet, Ceyhanlı vatandaşların yazın sıcakta, kışın ise soğuk ve yağmur altında mobil hizmet almak zorunda kalmalarını büyük bir rahatsızlıkla karşılayarak, bu durumu birçok platformda dile getirdiklerini ancak yetkililerin halen Ceyhan’da uygun yer olmadığını belirttiler biz buradan yetkililere tekrardan sesleniyoruz siz bulamıyorsanız biz size uygun yer bulmak için yardımcı oluruz.

Başkan Övet, "Ceyhan gibi birçok ilden büyük olan bir ilçeye bu tür hizmetlerin reva görülmesi, Ceyhanlı vatandaşlarımıza hakarettir," diyerek sözlerini tamamladı.
#HikayeniDeğiştirCeyhanDeğişsin

  • Salı 21.9 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.5 ° / 13 ° Güneşli
  • Perşembe 25.2 ° / 14.2 ° Güneşli