Bugün, 16 Şubat 2026 Pazartesi
Kaportacıya kızdı, boyası dökülen aracının camlarını sopayla kırdı
Adana'da bir kaporta ustasının otomobiline yaptığı boyanın 15 gün dolmadan dökülmeye başladığını öne süren şahıs, sinir krizi geçirip sopayla aracının camlarını kırıp parçaladı.
Tarih: 12.04.2025 09:29
Güncelleme: 12.04.2025 09:29

Olay, öğle saatlerinde Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'ndeki oto kaportacılar sitesinde meydana geldi. Veysi Ç., sitedeki bir esnafa otomobilini boyattı. İşlemin ardından 15 gün dolmadan araçtaki boyalar dökülmeye başladı.

Kaportacıya giden Veysi Ç. aracı yeniden boyatmak istedi. Kaportacının kendisini oyalayıp, aracını da bir otoparkta bekletmesi üzerine Veysi Ç. öfkelendi. Eline aldığı sopayla otoparktaki otomobilinin camlarını kırıp, kaportasına zarar veren Veysi Ç. kendisine esnafı öneren arkadaşlarına da tepki gösterdi. Veysi Ç.'nin aracına zarar verdiği anlar, cep telefonuyla görüntülendi.

 

  • Pazartesi 20.4 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 18.5 ° / 12 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.8 ° / 10.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu