Bugün, 2 Ocak 2026 Cuma
Sevgilisinin Eski Sevgilisini Öldürdü
ADANA’da sokak ortasında tartıştığı Murat İnanmaz’ı (19) 10 bıçak darbesiyle öldüren Abdülkadir Bülbül (19), 5’inci kattaki dairenin balkonundan alt kata atlayarak kaçmak isterken yakalandı.
Tarih: 16.12.2025 15:20
Güncelleme: 16.12.2025 15:21

Bülbül’ün, sevgilisi Yasemin S.’yi (19) rahatsız ettiği iddiası üzerine İnanmaz’ı konuşmak için çağırdığı konumda öldürdüğü ortaya çıktı. İfadesinde, “Niyetim öldürmek değil, konuşmaktı. Bir anlık sinirle saldırdım” diyen Bülbül tutuklandı.

‘NİYETİM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ’

Emniyete götürülen şüphelilerden Abdülkadir Bülbül, ifadesinde, “Niyetim öldürmek değil, konuşmaktı. Bir anlık sinirle saldırdım. Pişmanım” dedi. Yasemin S. ise “Murat beni sürekli telefonla arayarak rahatsız ediyordu. Sevgilim durumu öğrenince konuşmak istedim. Murat’ı çağırdım ve kavga çıktı” savunması yaptı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdülkadir Bülbül, Yasemin S. ve Sezercan Ç., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Anahtar Kelimeler: Sevgilisinin Sevgilisini Öldürdü
  • Cuma 8.1 ° / -2.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 9.7 ° / -0.5 ° Güneşli
  • Pazar 10.4 ° / 0.8 ° Güneşli