Bugün, 2 Ağustos 2025 Cumartesi
Seyhan belediyesi işçileri konutlarına kavuştu
SEYHAN’IN İŞÇİLERİNE HAYIRLI OLSUN
Siyaset
Tarih: 12.12.2023 17:28
Güncelleme: 12.12.2023 17:28

 

Zeydan Karalar döneminde Sarıhamzalı Mahallesi’nde temeli atılan “İşçi Konutları” Seyhan’ın Bilge Başkanı Akif Kemal Akay tarafından tamamlandı. Konut sahibi olmak için başvuran belediye işçilerin dairesi kurayla belirlendi. Başkanı Akay, “Maddi durumu yetersiz olan işçilerimiz için iyi bir fırsat oldu, hayırlı uğurlu olsun.  Güle güle kullansınlar” dedi.

HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Akay, belediye işçileri için yapılan konutları bitirmenin mutluluk verici olduğunu söyledi. Akay, “Zeydan Başkan zamanından kalan bitiremediğimiz tek projeydi. Onu da tamamladık. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 60 dairelik bir blok tamamlandı. 6 tane de işyerimiz de var. Çevre düzenlemesini yaptık. Maddi durumu yetersiz olan işçilerimiz için iyi bir fırsat oldu, hayırlı uğurlu olsun.  Güle güle kullansınlar” diye konuştu.

 

KURA ÇEKİMİ

Konutu olmayan işçileri, ödeme güçlüğü çekmeden ev sahibi yapmayı amaçlayan projeden yararlanmak isteyen işçilerin daireleri belediye meclis salonunda gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. Ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan işçilerin sevinci yüzlerine yansıdı.

  • Cumartesi 34.1 ° / 25.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.1 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 33.9 ° / 23.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı