Bugün, 3 Ağustos 2025 Pazar
Seyhan Kültür-Sanatta da iddialı
Akay “Adana tiyatronun yuvasıdır”
Siyaset
Tarih: 30.10.2019 19:34
Güncelleme: 30.10.2019 19:34

Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrolari oyunculari, Caner Cindoruk’un yönettigi “Köpek, Kadin, Erkek” oyununun prömiyerini gerçeklestirdi.

Caner Cindoruk yönetti, Seyhanli izledi

Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrolari eski oyuncularindan Yönetmen Caner Cindoruk’un yönettigi, Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrolari oyuncularinin sahneledigi “Köpek, Kadin, Erkek” oyununun prömiyeri Baskan Akif Kemal Akay’in da katilimiyla gerçeklestirildi.

Yasar Kemal Kültür Merkezinde gerçeklestirilen ve Alman Sibylle Berg yazdigi “Köpek, Kadin, Erkek” oyununu prömiyerine, Sinema ve Tiyatro sanatçilari Nur Sürer, Riza Akin, Edebiyatçi Zafer Cindoruk, Toyota CEO’su Ali Haydar Bozkurt ile sanatseverler katildi. Sanatseverler, yüksek performansla tiyatro oyununu sahneleyen Oyuncular Tamer Gözüdeli, Merve Bulat ve Mehmet Kara’yi ve Yönetmen Caner Cindoruk’u ayakta alkisladi.

“MUHTESEM BIR SANAT GECESI YASATTILAR”

Sahneye çikarak oyunculara çiçek takdim eden Baskan Akay, “Caner Cindoruk’un yönettigi ve Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyuncularimizin sahneledigi “Köpek, Kadin, Erkek” adli oyunun prömiyerini degerli oyuncularimiz Nur Sürer ve Riza Akin’in katilimiyla gerçeklestirdik. Bizlere muhtesem bir sanat gecesi yasatan Sevgili Caner Cindoruk ve Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrosu’nun kiymetli oyuncularina tesekkür ediyorum” dedi.

“ADANA TIYATRONUN YUVASIDIR”

Sanatseverleri tiyatrocularla birlikte selamlayan ve Adana’nin tiyatronun yuvasi oldugunu aktaran Baskan Akay, “Bu yuvanin daha da senlenecegine kusku duymuyorum. Adana’dan yetisen sanatçilarimiz daha da çogalacak. Bizler de düsündügümüz, inandigimiz günlere yeniden kavusacagiz. Bu sanat gecesine emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Tüm vatandaslarimizi ücretsiz izlenebilecek oyunlari izlemeye davet ediyorum” diye konustu.

“KÖPEK, KADIN, ERKEK” OYUNU ÜCRETSIZ IZLENEBILECEK

Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrolari oyuncularinin sahneleyecegi oyunun sezon boyunca gösterimi Yasar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilecek. Sezon boyu sahne alacak “Köpek, Kadin, Erkek” oyunu ücretsiz olarak davetiye sistemi ile vatandaslar tarafindan izlenebilecek. Sanatseverler oyunlarla ilgili Yasar Kemal Kültür Merkezi Giselerinden bilgi alabilecek.

 

  • Pazar 34.1 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 33.9 ° / 23.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.6 ° / 23.7 ° Güneşli